Vad kan vi stå till tjänst med?

Hemsida Webbdesign

Hemsida – Webbdesign

Vi älskar både design och funktionalitet och bygger därför alla våra webbplatser med världens mest använda publiceringsverktyg WordPress som grund. De flesta webbplatser som byggs i dag byggs på denna plattform då WordPress är flexibelt, användarvänligt, modernt, sökmotorvänligt och gratis.

Vi tar tillsammans med er fram en design som är baserad på er verksamhet, målgrupp och grafiska profil och utifrån designen kodar vi webbplatsen med sökmotoroptimering i åtanke så att er webbplats snabbt kommer upp i Googles sökresultat.

Enligt flera oberoende undersökningar använder svenska folket sina mobila enheter som smartphones och läsplattor allt mer (ca. 50% av surfandet 2013), därför bygger vi ALLA våra produktioner med responsiv design vilket innebär att du kan se webbplatsen i alla typer av enheter som smartphones, läsplattor, laptops och stationära datorer.

Logotyp & identitet

”Logotypen är företagets eller produktens namn, eller en del av det, återgivet i ett speciellt valt teckensnitt. Den ska vara lätt att läsa även i små grader och gå att använda i flera olika sammanhang. Många företag väljer även att komplettera logotypen med en företagssymbol som gör företaget lättare att känna igen och komma ihåg.”

Vi har många års erfarenhet av att designa logotyper och grafiska profiler åt alla typer av verksamheter.

Att bygga ett starkt varumärke börjar med en igenkänningsfaktor. Vi anser att logotypen i kombination med den grafiska profilen är den viktigaste pusselbiten i ett företags marknadsföring och det som rent visuellt berättar för företagets kunder vilka ni är.

Av den anledningen är det viktigt att ni själva känner att er logotyp representerar ert företag och era produkter eller tjänster och därför skickar vi alltid förslag och ändringar tills ni själva är helt nöjda!

Logotyp & identitet
Extern marknadsavdelning

Extern marknadsavdelning

Vi kan hjälpa er med hela marknadsfunktionen från visitkortsdesign, webbdesign, skapande och tryck av marknads- och mässmaterial till strategisk och kreativ kommunikation.

Vill ni inte ha hjälp med allt väljer ni vilka delar ni vill ha hjälp med. Det kan handla om löpande webbuppdateringar och material till mässor under året eller olika kampanjsidor till riktade annonseringar.

Ibland växer företaget snabbt och behoven av marknadsfunktioner ökar. Många företag vill inte heltidsanställa en marknadschef eller en marknadskoordinator innan man är säker på framtidsbehoven.

Vår tjänst extern marknadsavdelning heltid är lösningen!
Vid behov kan vår personal sitta i era lokaler på heltid för att komma närmare verkamheten. Vi hjälper er då med allt som en inhouse avdelning normalt hanterar såsom löpande jobb på hemsidan, produktion av trycksaker, produktion av annonser, kontakt med tryckerier, reklambyråer etc.

Underhåll & uppgraderingar

Det finns många anledningar till att din hemsida hela tiden ska vara uppdaterad. Den viktigaste anledningen är säkerhetsaspekten. WordPress är en fantastisk plattform, så bra att närmare 30% av alla hemsidor i världen är byggda på just WordPress. Detta kan också göra den sårbar om man inte tar hand om den.

WordPress kommer med små och stora uppdateringar 6-10 gånger per år och vi ser till att du alltid har den senaste och säkraste versionen.

Innehållet i underhållspaket:
– Uppdaterar WordPress till den senaste versionen.
– Uppdaterar ert tema till den senaste versionen.
– Uppdaterar alla era plugins till den senaste versionen.
– Uppdaterar språkfiler och andra tillägg till den senaste versionen.

Underhåll & uppdateringar