Den 1 februari 2014 var 59,9% av världens hemsidor byggda i ett CMS baserade på WordPress.
– w3techs.com –

I dagens mediabrus analyserar och värderar vi människor information snabbt, inte minst när vi söker information på Internet.

För att ditt företag ska kunna få en så stor del av kakan som möjligt krävs det dels att din sida är välbyggd och sökmotoroptimerad för att dina kunder ska hitta dig, men även att den är designmässigt tilltalande och lättnavigerad för att dina kräsna potentiella kunder inte ska rata din webbplats till förmån för någon av dina konkurrenter som verkar trovärdigare.

Det är här Happy Monster kommer in i bilden!

Responsiva webbplatser i WordPress

Vi älskar både design och funktionalitet och bygger därför alla våra webbplatser med världens mest använda publiceringsverktyg WordPress som grund. De flesta webbplatser som byggs i dag byggs på denna plattform då WordPress är flexibelt, användarvänligt, modernt, sökmotorvänligt och gratis.

Vi tar tillsammans med er fram en design som är baserad på er verksamhet, målgrupp och grafiska profil och utifrån designen kodar vi webbplatsen med sökmotoroptimering i åtanke så att er webbplats snabbt kommer upp i Googles sökresultat.

Enligt flera oberoende undersökningar använder svenska folket sina mobila enheter som smartphones och läsplattor allt mer (ca. 50% av surfandet 2013), därför bygger vi ALLA våra produktioner med responsiv design vilket innebär att du kan se webbplatsen i alla typer av enheter som smartphones, läsplattor, laptops och stationära datorer.